VERHUISDIENSTEN

MaxiMovers biedt verschillende verhuisdiensten aan. Op deze manier stemt u de verhuizing eenvoudig af op uw wensen en budget. Onze Move Manager adviseert u graag op lokatie. Onze verhuisdiensten zijn ook apart in de online offerte aanvraag aan te geven.

HANDYMAN

MaxiMovers heeft een uitstekende Handyman-dienst. Onze collega's zorgen dat uw goederen en meubelen gedemonteerd worden, ingepakt en uitgepakt worden en weer gemonteerd worden. Wij hebben daarvoor de kennis en de gereedschappen in huis. Uiteraard geldt dit voor particulieren en zakelijke klanten. Bovendien bespaart het veel tijd en verhuisstress!

TRANSPORT

Ons wagenpark bestaat uit diverse vrachtwagens voor nationale en internationale verhuizingen. Natuurlijk regelen wij bij de verhuizing ook het transport voor u. Op onze afdeling planning wordt al het transport nauwkeurig op elkaar afgestemd, zodat u verhuizing zo efficient mogelijk verloopt. Zoekt u andere vormen van transport? Wij verwijzen u graag naar onze collega MaxiTrans BV, onze transport specialist. 

OPSLAG

Het is voor ons heel gebruikelijk om een inboedel op te slaan, tijdelijk of voor een langere periode. MaxiMovers beschikt over opslagboxen, -containers en hallen. Of het nu gaat om de inboedel van een bedrijfspand of een fabriekshal, een volledige inboedel (bij bijv. ontruiming of overlijden) of slechts een paar meubelstukken. Wij beschikken over veel, heel veel opslagruimte. Wanneer u alleen opslagruimte zoekt voor uw objecten of goederen, verwijzen wij u graag naar de website van MaxiBox (Self) Storage, onze opslagspecialist. www.maxibox.nl

VERZEKERING

Onze collega's zijn er voor opgeleid en doen er alles aan om uw inboedel onbeschadigd op lokatie te brengen. Uw objecten en goederen zijn bij ons verzekerd voor eventuele opgelopen schade. Onze Move Manager informeert u hier over tijdens de offerte bespreking en in onze voorwaarden kunt u de clausule terugvinden. 

verhuisdiensten

handyman

Demonteren, inpakken, uitpakken en monteren. Bespaar tijd en voorkom verhuisstress!

opslag

De inboedel geheel of gedeeltelijk voor een bepaalde periode opslaan?

transport

Wij transporteren uw inboedel naar elke gewenste lokatie in binnen- of buitenland.

verzekering

Uw inboedel is bij ons verzekerd voor opgelopen schade.

MaxiMovers is onderdeel van de Maxi Groep.

  • w-facebook
  • Twitter Clean

> Verzekering

> Zakelijk

Verhuislift huren

> Transport

Offerte aanvragen

Contact

KANTOOR

Jules Verneweg 24

7821 AE Emmen

(T) 085-7825730

(E) info@maximovers.nl

Internationaal verhuizen

> Opslag

> Speciale verhuizing

MaxiMovers B.V.  |  Paganelstraat 4a |  7821 AA Emmen  |  www.maximovers.nl | KvK 61223018  |  BTW NL854259508B01 |  Bank NL66ABNA0446479896

© 2018 door MultiQorp BV.  Proudly created with Wix.com.