OVER ONS

MaxiMovers is een onderdeel van de Maxi Groep. De verhuistak binnen Maxi Groep is al meer dan 8 jaar actief als (inter)nationaal verhuis- en op/overslagbedrijf. 

 

Binnen de Nederlandse verhuismarkt zijn wij een speler die inmiddels meetelt en streven wij naar een landelijke dekking met onze collega verhuizer NEXT Verhuisservice.

 

De eigenaren van de Maxi Groep hebben meer dan 25 jaar ervaring in o.a. de (inter)nationale transport-, op/overslag- en verhuisbranche. Bekijk de verschillende bedrijven van de Maxi Groep. >>  https://www.maxigroep.nl.

 

Ons team is ambitieus, creatief en we werken er hard aan om MaxiMovers BV uit te bouwen tot een internationaal servicegerichte verhuisbedrijf. Onze medewerkers onderscheiden zich door er representatief uit te zien, altijd netjes en beleefd te blijven en zijn herkenbaar aan hun bedrijfskleding en kwalitatief correcte goede materieel.

 

ONZE VISIE
Met MaxiMovers BV streven wij er naar verhuizingen efficient en zorgvuldig uit te voeren, in binnen- en buitenland. Snel reageren op aanvragen, afspraken nakomen en kwaliteit leveren, daar streven wij naar.  Het werken met betrouwbare, commerciële en creatieve partners is noodzaak om dit te kunnen realiseren. MaxiMovers gelooft niet in de beste prijs maar in betrouwbaarheid, snelheid en langdurige samenwerking. Onze bedrijfsformule is gebouwd op kwaliteit en vertrouwen.

VGM BELEID

De bedrijven binnen Maxi Groep worden geleid volgens ons VGM Beleid. Veiligheid Gezondheid en Milieu staan bij ons hoog in het vaandel.

Download hier ons VGM- Beleid. >> VGM Beleid <<

verhuisdiensten

handyman

Demonteren, inpakken, uitpakken en monteren. Bespaar tijd en voorkom verhuisstress!

opslag

De inboedel geheel of gedeeltelijk voor een bepaalde periode opslaan?

transport

Wij transporteren uw inboedel naar elke gewenste lokatie in binnen- of buitenland.

verzekering

Uw inboedel is bij ons verzekerd voor opgelopen schade.

MaxiMovers is onderdeel van de Maxi Groep.

  • w-facebook
  • Twitter Clean

> Verzekering

> Zakelijk

Verhuislift huren

> Transport

Offerte aanvragen

Contact

KANTOOR

Jules Verneweg 24

7821 AE Emmen

(T) 085-7825730

(E) info@maximovers.nl

Internationaal verhuizen

> Opslag

> Speciale verhuizing

MaxiMovers B.V.  |  Paganelstraat 4a |  7821 AA Emmen  |  www.maximovers.nl | KvK 61223018  |  BTW NL854259508B01 |  Bank NL66ABNA0446479896

© 2018 door MultiQorp BV.  Proudly created with Wix.com.